Gullholmesnipan - träjobbet är vårat adelsmärke
 
 
 

Gullholmensnipan 23 open

 
 
Längd: 6.9 m Bränsletank: 50 l
Bredd: 2.6 m Motor: Volvo Penta D1-20 B
Djup: 0.8 m Konstruktör: B. Svenningsson
Vikt: 1500 kg
Beskrivning:
Däck: Teakdäck, teak på fotlister, ankarbox i för och akter. Två blanklackerade teakpollare i aktern och en i fören. Fenderfästen, avbärarlist i gummi, tamp lägges i spåret. Lanternor, gösstake av teak, stävskenor i rostfritt, flagga med flaggstång. Komplett sprayhood med hamnkapell.

Inredning: Komplett teakinredning i oljad teak, förut två bänkar med stuvutrymme, insidan ovanför bänkar fram är klätt med teak. På babord finns fack för fendrar inkl fendrar, skåp med papperskorg, och ett styck fack med brandsläckare. På styrbord finns fack för fendrar inkl fendrar, instrument-tavla och säkringskåp. Trappa av teak för att komma upp till fördäck, motorhus med dyna ovanpå. Teakdurk i hela båten. Ballast i form av blytackor. I aktern finns två bänkar med stuvutrymmen. Komplett dynsats i dynväv. Tvådelat Bord av teak som är nedfällbart placerat mellan bänkarna i aktern. Komplett el-utrustning, el-länspump, 1 st 75 amp batteri. Rostfri bränsletank (ca 50 liter).

Övrig utrustning: Rostfri badstege med teleskopförlängning. Primad och bottenmålad. Vit skrovfärg.

Tillval extrautrustning: Namnbräda (högglanslackad), stävstege, hackebräda (rostfritt), blått skrov, ryggdynor på sarg i för och akter, bogpropeller, högglanslackad gösstake och roderkult, iläggsskivor med dynor i fören.

Tillbehör: